Emelies nya lägenhet!

hur ska jag börja......
jo jag och emelie skulle gå på en promenad.
när vi gick där på gatan så kom vi på att vi kunde gå till emelies nya lägenhet, hon sprangupp och hämtade nycklarna medans jag stod där nere och väntade med ett gigantiskt paraply.
vi gick till huset men när viskulle skriva in koden så såg vi en SKIT SNYGG KILLE I BARA KALSONGER!!!  hans tjej låg typ naken i soffan.
vi gick upp till lägenheten och låste upp det var en stor lägenhet och emelie hade det största rummet med en balkong som jag såklart gick ut på jag blev skit blöt om fötterna.
efter ett tag så började vi bli rädda (vet ej varför), så vi gick ut jag var presis på väg på att busringa på ett hus när emelie kom å att hon hade glämt ett paraply.närhon kom ut så ställde jagmig i hissen och tryckte på våning ett, men då ringde hon på en dörr och sedan rusade in i hissen men då öppnades hiss dörarna igen och vi gav varandra en snabb blick och sedan hörde vi en hund börjaskälla "WOF WOF"
vi rusade ner för trapporna med hunden som började springa innan dens husse började ropa när vi kom ner på gatan trodde jag att jag skulle kissa på mig jag satt mig ner på gatanochskratta tills jag fick ont i magen!!!!


det var min fredags kväll pusspuss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0