bläää!

alla säger att jag e så himla JOBBIG!! det bsååå taskiga! (SIGGE OCH HEDIG!)

Till er <3

Dream as if you´ll live forever, live as if you'll die today.....


Ni vet vilka ni är:
Kyss miig som om du aldrig skulle få kyssa mig igen, krama mig som om du aldrig skulle krama mig igen, ta min han som om det var den sista gången, se på mig som om du aldrig skulle få se mig igen.........det här är till de sötaste paret i hela äppelviksskolan!! (går i 8:an)



God jul allihopa <3

agnes!!

du är min kk du är mitt allt du är den kk som håller min hand.....
jag älskar dig agnes!!!


<3<3<3<3

jag e såå glad men samtidigt ledsen för att min älskade julia är borta!!
men jag mår jätte bra just nu men man e väl alltid glad när man gillar någon<3<3 :P
ja ha det bra!!
GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅRR!!!
ÄLSKAR ER!!

Juliaa!!

idag åker min älskling till nya zeeland ! : (
jag älskar henne så sjukt mkt och jag kommer sakna henne varje dag!

jag vet att det ser uts

kan inte alla bara tala sanning!

jag e inte sur men jag e ledsen och besviken, jag önskar att alla kunde tala sanning, jag älskar den som ljög men jag förstår inte jag blir glad av att höra sanningen i början men sen om man ljuger och säger nåt annat blir man bara ledsen.........

En ny kompis!!

jag har träffat en ny kompis som e sjuuukt snäll men jag tror att han tycker jaf e lite skum!!

Emelies nya lägenhet!

hur ska jag börja......
jo jag och emelie skulle gå på en promenad.
när vi gick där på gatan så kom vi på att vi kunde gå till emelies nya lägenhet, hon sprangupp och hämtade nycklarna medans jag stod där nere och väntade med ett gigantiskt paraply.
vi gick till huset men när viskulle skriva in koden så såg vi en SKIT SNYGG KILLE I BARA KALSONGER!!!  hans tjej låg typ naken i soffan.
vi gick upp till lägenheten och låste upp det var en stor lägenhet och emelie hade det största rummet med en balkong som jag såklart gick ut på jag blev skit blöt om fötterna.
efter ett tag så började vi bli rädda (vet ej varför), så vi gick ut jag var presis på väg på att busringa på ett hus när emelie kom å att hon hade glämt ett paraply.närhon kom ut så ställde jagmig i hissen och tryckte på våning ett, men då ringde hon på en dörr och sedan rusade in i hissen men då öppnades hiss dörarna igen och vi gav varandra en snabb blick och sedan hörde vi en hund börjaskälla "WOF WOF"
vi rusade ner för trapporna med hunden som började springa innan dens husse började ropa när vi kom ner på gatan trodde jag att jag skulle kissa på mig jag satt mig ner på gatanochskratta tills jag fick ont i magen!!!!


det var min fredags kväll pusspuss

Hippie!!

nästa onsdag ska det bli hippie dag i skolan, jag felle och hedvig hade planerar att sova över hos vanadra men de fega ut som vanligt!!!
jag bara äääälskar att klä ut mig, men jag var och  prova kläder med hedda och felle man allt sitter så sjukt bra på HEDVIG!!!  så jag köpte en mönstrad tröja men med jämnförelse med hedvigs så e det inget ting!! jag hatar det men jag kommer på något.
nu sitter jag här med emelie medans hon spelar hennes COOLA bilspel medans hon sktiker FUCK YOU FUCK YOU HAHAHAHA!!!!    men vi har jätte mysigt! vi ska se på film. 

Så här ska emelie se ut!!
 och jag så här!!

Älskar er!!! puss

ID!!!

jag ska bara tipsa er om världens bästa SMINK!!!!  det är sååååå sjukt bra!!!!!

  

RSS 2.0